Balcon inchis cu sticla

Utilizați spațiul exterior

Balcon inchis cu sticla

Balcon inchis cu sticla

Sistemul de balcoane din sticlă se remarcă prin caracteristicile sale tehnice îmbunătățite. Balcon inchis cu sticla, compatibil cu trei geamuri simple diferite și trei grosimi diferite de geamuri duble, poate fi produs în întregime în funcție de preferințele dumneavoastră. În plus, indiferent de lățimea suprafeței pe care doriți să o utilizați, poate fi aplicat la toate deschiderile cu un singur sistem prin creșterea numărului de ieșiri. Deoarece toate ferestrele sistemului pot fi deschise în interior, acestea pot fi șterse cu ușurință din exterior și din interior. Soluția de drenaj a apei ascunsă în cadrul purtătorului, dezvoltată pe balconul de sticlă, împiedică pătrunderea apei în interior.

Sistemul de balcoane de sticlă se remarcă față de colegii săi prin roata cu diametrul de 42 mm proiectată pentru prima dată. 100% oțel inoxidabil acoperit cu plastic special este utilizat. Ca urmare, toate aripile se mișcă confortabil, se deschid și se închid cu frecare și zgomot minim. Pe balcon inchis cu sticla se asigură o securitate ridicată cu încuietori opționali încorporați și cu încuietoare de creangă cu mâner normal.

Balcon inchis cu sticla un lux sau o necesitate de care sa beneficiezi cu familia. Vă puteți bucura de spații de locuit confortabile în toate anotimpurile. Cu o izolație termică de nivel înalt, puteți fi protejat de căldură vara și de frig iarna și vă puteți bucura de priveliște alături de familie și prieteni. Atât la sistemele cu geam dublu, cât și la cele cu geam simplu, căldura, vântul și trecerea apei sunt prezentate cu o garnitură unică în afara carcasei.

În sistemul de geam termoizolant, în interiorul carcasei este proiectat un capac unic de barieră termică. În plus, izolarea este maximizată prin utilizarea unei bariere termice pe ramele de sticlă și pe stâlpii laterali ai sistemului de balcon cu geam dublu. Sistemul de balcon cu geamuri duble vă permite să controlați soarele fără a avea nevoie de o perdea suplimentară prin aplicarea de jaluzele între geamuri.

În cazul sistemului cu geam simplu, se pot utiliza pini de sticlă în plus față de silicon în profilele plintei. În acest fel, capacitatea portantă a aripilor este mărită.

balcon inclus cu sticlă
balcon inclus cu sticla
BALCON DE STICLA BRASOV
Panorama este o soluție de ultimă generație în materie de sisteme de geamuri din aluminiu.
Panorama este un sistem care poate fi aplicat cu ușurință în locuințe, spații publice și întreprinderi.
Panorama pune accentul pe simplitatea designului, cu șuruburi invizibile și integritatea sistemului.
Ferestrele extinse permit pătrunderea luminii de zi, oferind iluminare naturală și economii de energie.
Tehnologia Panorama de izolare fonică, dezvoltată special pentru modulul motor, asigură că sistemul produce un nivel minim de zgomot în timpul funcționării.
Sistemele Panorama pot fi controlate individual sau simultan cu ajutorul telecomenzii.
glass balcony 5

SINGLE GLASS BALCONY

glass balcony 6

THERMAL GLASS BALCONY

BALCON DE STICLA BRASOV

FORMULAR DE CONTACT

  BALCON DE STICLA BRASOV

  Ce beneficii impresionante ofera un balcon inchis cu sticla! Afla aceste lucruri importante de la Echipa de vanzari si montaj Pergotec

  Unul dintre cele mai evidente avantaje este extinderea spațiului de locuit. Indiferent de anotimp, un balcon închis cu sticlă permite utilizarea acestui spațiu pe tot parcursul anului, protejându-l de intemperii, precum ploaie, zăpadă sau vânt puternic. Acest lucru oferă locatarilor posibilitatea de a se bucura de lumina naturală și de priveliște, chiar și în zilele mai friguroase.

  Din punct de vedere energetic, balconul închis cu sticlă contribuie la izolarea termică a locuinței, reducând costurile de încălzire în timpul iernii și menținând apartamentul mai răcoros în zilele calde de vară. Acest lucru se datorează barierelor de sticlă care captează și mențin căldura, fără a compromite luminozitatea spațiului.

  De asemenea, un balcon închis cu sticlă oferă un grad sporit de securitate, protejând locuința de accesul neautorizat și reducând riscul de accidente, în special în cazul familiilor cu copii mici sau animale de companie. În plus, reduce semnificativ nivelul de zgomot provenit din exterior, asigurând un mediu mai liniștit și mai confortabil.

  Pe lângă aceste aspecte practice, balconul închis cu sticlă oferă și o valoare estetică crescută locuinței. Designul elegant și modern îmbunătățește aspectul general al clădirii și crește valoarea proprietății. Este, de asemenea, un spațiu versatil, care poate fi amenajat într-o varietate de moduri – de la o grădină de iarnă până la un mic birou sau un colț de lectură – oferind astfel un loc suplimentar de relaxare și deconectare.

  Balconul închis cu sticlă, transformându-se într-un spațiu confortabil, poate fi utilizat pe parcursul întregului an, oferind o extensie a spațiului de locuit care nu este influențată de schimbările climatice sau de capriciile vremii.


  Cateva lucruri despre productie si montajul unui balcon inchis cu sticla

   

  Producția și montajul unui balcon închis cu sticlă implică mai multe etape esențiale, fiecare având importanța sa în asigurarea calității, siguranței și esteticii finale a structurii. Iată câteva aspecte cheie:

  Producția

  1. Design și Planificare: Inițial, se realizează un design detaliat al balconului, luând în considerare dimensiunile, stilul arhitectural al clădirii și nevoile specifice ale proprietarului. Planificarea trebuie să includă evaluarea sarcinii structurale și a cerințelor de siguranță.

  2. Alegerea Materialelor: Se aleg materialele de înaltă calitate, cum ar fi sticla securizată sau laminată și cadrele din aluminiu sau oțel inoxidabil. Sticla securizată este preferată pentru rezistența sa la impact și siguranță.

  3. Tăierea și Prelucrarea Sticlei: Sticla este tăiată și prelucrată conform dimensiunilor specificate în planurile de design. Procesul include găurirea pentru fixări și finisarea marginilor.

  4. Fabricarea Cadrelor: Cadrele sunt fabricate pentru a se potrivi perfect cu panourile de sticlă. Acestea pot fi vopsite sau tratate pentru a se potrivi cu estetica generală a clădirii.

  Montajul

  1. Pregătirea Locului de Montaj: Se asigură că zona este pregătită corespunzător, cu toate măsurile de siguranță în loc. Acest lucru include verificarea stabilității structurale a balconului existent.

  2. Instalarea Cadrelor: Cadrele sunt montate prima dată, asigurându-se că sunt perfect nivelate și ancorate corespunzător în structura clădirii.

  3. Fixarea Panourilor de Sticlă: Panourile de sticlă sunt montate în cadrele pregătite, folosindu-se cleme, șuruburi sau alte mecanisme de fixare pentru a asigura stabilitatea și siguranța.

  4. Etanșarea și Finisarea: Se utilizează materiale de etanșare pentru a închide orice spații între panouri și cadre, prevenind astfel pătrunderea apei și a curentului de aer. Finisările sunt aplicate pentru a asigura un aspect estetic plăcut.

  5. Verificarea și Curățarea: După montaj, se face o verificare amănunțită pentru a se asigura că toate componentele sunt instalate corect și funcționează corespunzător. Se efectuează curățarea finală pentru a elimina orice urmă de praf sau reziduuri.

   

  Acesta oferă o protecție robustă împotriva diverselor intemperii, cum ar fi ploi torențiale, ninsori abundente și vânturi puternice, asigurând astfel un adăpost sigur și confortabil în fața unor astfel de condiții meteorologice adesea imprevizibile.

  Prin capacitatea sa de a reține căldura în timpul sezoanelor reci și de a menține un climat răcoros în zilele de vară toride, balconul închis contribuie semnificativ la economisirea energiei, oferind o izolare termică eficientă ce se reflectă în facturi mai mici la utilități.

  În plus, acesta permite pătrunderea generoasă a luminii naturale în interiorul locuinței, îmbogățind spațiul cu o atmosferă luminoasă și plăcută, fără a fi afectat de condițiile exterioare.

  În ceea ce privește securitatea, balconul închis cu sticlă adaugă un strat suplimentar de protecție împotriva intrușilor neautorizați și minimizează riscurile de accidente, reprezentând astfel un element de siguranță esențial pentru locuință.

  Acesta servește și ca un excelent izolator fonic, reducând semnificativ zgomotele exterioare care pot perturba liniștea și confortul locatarilor, oferind astfel un mediu interior mult mai calm și relaxant.

  Aspectul estetic al balconului, prin designul său modern și rafinat, adaugă o notă de eleganță clădirii, îmbunătățind astfel aspectul general al acesteia și oferind un plus de stil și modernitate.

  Balconul închis cu sticlă poate de asemenea să crească valoarea de piață a locuinței, devenind un punct de atracție major pentru potențialii cumpărători, datorită funcționalității și esteticii sale superioare.

  Versatilitatea acestui spațiu este remarcabilă, permițând transformarea balconului în diverse funcții, cum ar fi o grădină de iarnă încântătoare, un birou luminos și inspirațional sau un colț de lectură liniștit și confortabil.

  Astfel, balconul inchis cu sticla aduce un confort sporit locatarilor, oferindu-le un spațiu suplimentar de relaxare și deconectare, care este accesibil și plăcut indiferent de variațiile vremii sau ale anotimpurilor.

  Call Now Button