Pergola

Extindeți-vă spațiul de viață

PERGOLA

teknikal pergola 1

Sistemul funcționează cu o targă specială și un sistem de transmisie și este foarte potrivit pentru zonele exterioare. Datorită țesăturii calificate, asigură economisirea energiei, pe lângă umbrirea soarelui. Cu iluminare LED internă, oferă un aspect elegant și confort utilizatorilor. Cu telecomandă, sistemul s-ar deschide și s-ar închide în câteva secunde, cu un efort minim. De asemenea, sistemul este complet adaptabil la sistemele de automatizare a locuinței și oferă o mare flexibilitate cu o tehnologie wireless de înaltă securitate.

Pentru aplicații rezidențiale, modalitate perfectă de a crește atractivitatea clădirii dvs. și de a vă oferi o atmosferă relaxată în aer liber Vă ajută să economisiți bani, făcând casa dvs. mai eficientă din punct de vedere energetic. Pentru aplicațiile comerciale, în timp ce crește suprafața de utilizare în aer liber, ajută proprietarii să primească mai mulți oaspeți și să se simtă mai confortabil și să se bucure de mesele lor. Această caracteristică, pergola sau balcon inchis cu sticla cum i se mai spune retractabilă nu este o alegere, este un produs esențial.

Sistemele PERGOLA aduc funcționalitate și stil în spațiile exterioare, fiind o opțiune fantastică atunci când doriți să protejați o zonă exterioară de ploaie, vânt și căldură pe tot parcursul anului. Pergolele retractabile pot fi integrate cu ușurință în orice spațiu exterior, ceea ce le face perfecte pentru aplicații comerciale, rezidențiale.

Confortul maxim este asigurat de un sistem de automatizare perfect, care poate fi controlat de la distanță, și de o gamă de accesorii care vor îmbunătăți experiența de utilizare a pergolei, în orice moment al zilei.

Perdelele retractabile au devenit cel mai eficient și mai convenabil tip de copertină în uz. După cum sugerează și numele, acestea pot fi retrase și extinse ori de câte ori aveți nevoie, astfel o puteți proteja împotriva intemperiilor.

teknikal pergola 2
teknikal pergola 3
Structură din aluminiu extrem de rezistentă, care oferă cea mai mare siguranță, chiar și în condiții de vânt puternic de până la 115 km/h
Țesătura de înaltă calitate și profilele din aluminiu vopsit sau anodizat garantează o durabilitate imbatabilă chiar și în condiții dificile, cum ar fi salinitatea.
Datorită țesăturii din PVC de înaltă calitate utilizată, învelișul este total impermeabil la apă.
Datorită țesăturii din PVC de înaltă calitate utilizată, învelișul este total impermeabil la apă.
Acest sistem inovator vă permite să vă bucurați de un mediu răcoros în timpul verii, reducând considerabil temperatura interioară.
În timpul iernii, acoperământul poate fi încălzit cu încălzitoare electrice și asigură un confort total.
Sistemul de drenaj înalt integrat asigură scurgerea întregii ape prin ieșirea exterioară a stâlpului peste sol.
Sistemul garantează o reducere sıgnıfıcantă a sunetului la ınsıde și în afara coverıngului.
teknikal pergola 4 1

Aluminiu: Materialele folosite - aluminiu și sticlă - îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și de calitate.

teknikal pergola 5 1

Alegerea culorilor: Diverse opțiuni de acoperire de înaltă calitate (certificate QUALICOAT), suprafețe de acoperire anodizate sau din lemn pentru aluminiu permit clienților să își personalizeze sistemul Pergola.

teknikal pergola 6 1

Țesătură: Tehnologia de fabricație exclusivă Ferrari combinată cu un tratament de suprafață specific asigură durabilitatea pe termen lung a acestor instalații textile.

teknikal pergola 7 1

Curea de distribuție: Include cea mai largă gamă de profile de înaltă performanță, permițând selectarea celei mai bune soluții tehnice pentru fiecare aplicație de acționare, iar pergola este una dintre acestea.

teknikal pergola 8 1

Motor: Designul motorului Somfy satisface nevoile pentru multe aplicații de umbrire sau ferestre.

teknikal pergola 9 1

Convertor: Adecvat pentru aplicații economice de iluminat cu LED-uri și panouri mobile.

teknikal pergola 10 1

Connexoon: De la pergola motorizată la pergola conectată... este doar la un pas distanță și a devenit accesibilă tuturor.

teknikal pergola 11 1

Roți: 6 roți cu rulmenți cu role asigură o alunecare lină și o funcționare silențioasă în timpul deschiderii și închiderii sistemului.

teknikal pergola 12

1 MODUL

teknikal pergola 13

2 MODUL

teknikal pergola 14

3 MODUL

FORMULAR DE CONTACT

    teknikal pergola 15
    Call Now Button