Glisantă

Utilizați spațiul de locuit în aer liber

PERGOLA GLISANTA

Roțile unice concepute pentru acest sistem au o capacitate de încărcare a panourilor de 150 kg. Cu toate acestea, lățimea și înălțimea maximă a panourilor pe care le-am determinat împiedică funcționarea sistemului, iar eforturile care pot apărea pe roți sunt cu aproximativ 50% sub această capacitate maximă.

Datorită diverselor soluții de închidere a ușilor, a aderenței duble și a caracteristicilor de deschidere și închidere ușoară, sistemul de glisare oferă ușurință în utilizare. Sistemul poate fi utilizat cu 3-4-5 panouri cu diferite opțiuni de aplicare. În plus, zonele mai mari, cum ar fi 3+3, 4+4 sau 5+5, pot fi închise împreună cu detaliul de îmbinare din mijloc.

Sistemele de Glisare pot fi utilizate de obicei în cafenele, hoteluri, restaurante și închideri de grădini și terase, și chiar și recent, au fost incluse în multe proiecte ca partiții de birouri.

pergola glisanta
teknical glisare 1

Sistemul de glisare pentru pergola glisanta este cel mai potrivit design dintre soluțiile de geamuri pentru exterior, datorită ușurinței de instalare, ușurinței de utilizare, siguranței și aspectului elegant. Fără a fi afectat de condițiile exterioare, puteți transforma rapid spațiile deschise în spații închise și din nou în spații deschise ori de câte ori doriți.

Glisarea are caracteristica de a fi utilizat atât cu geamuri duble, cât și ca geamuri simple. Mecanismul de închidere pe care l-am folosit oferă un plus de siguranță în comparație cu sistemele existente. Pe panouri sunt adăugate roți de ghidare inferioare și superioare unice și brevetate, care pot fi utilizate până la 1,2 metri, obținându-se astfel o mișcare perfectă. Șinele din oțel inoxidabil utilizate pe șinele inferioare se remarcă ca fiind una dintre părțile esențiale ale sistemului pentru a crește ușurința de mișcare și durata de viață a roților.

GLISARE

Aplicații comerciale sau de locuințe

teknical glisare 4

APLICAȚII PENTRU LOCUINȚE

Atunci când sistemul de Glisare este deschis, zonele exterioare, cum ar fi terasele și balcoanele, devin un tot unitar cu grădina dumneavoastră, ca în cazul sistemului Panorama. Datorită profilelor subțiri de sticlă utilizate în sistemul glisant, priveliștea nu va fi divizată și nu veți fi despărțit de integritatea naturii nici măcar atunci când sistemul este oprit.

Spre deosebire de sistemul Panorama, sistemul glisant are capacitatea de mișcare nemotorizată și orizontală. Sistemele glisante, ca și alte sisteme din aluminiu, oferă diferite opțiuni de culori de aluminiu și sticlă, permițând alegerea celei mai potrivite combinații în funcție de proiect. În plus, numărul de pereți despărțitori orizontali din sistemul glisant poate varia de la 3 la 10, iar alegerea cea mai potrivită se face împreună cu clientul, în funcție de deschiderea din proiect. În acest fel, cu ajutorul sistemului de Glisare se pot închide zone mai mari, oferind o vedere spațioasă. Te invitam sa ne vezi portofoiul pentru a vedea o pergola glisanta.

teknical glisare 5

PERGOLA GLIANTA

Sticla securizată de 10 mm este utilizată în soluția de sticlă simplă a sistemului de glisare, iar sticla termoizolantă securizată de 6+12+5 mm este utilizată în soluția de sticlă termoizolantă. Geamurile pot fi utilizate în culori diferite, în funcție de proiect. Diferitele grosimi ale sticlei în soluția de sticlă izolatoare contribuie la izolarea fonică și termică.

Toți rulmenții și componentele utilizate în sistem sunt garantate ca fiind inoxidabile.

Datorită colaborării cu ROTO, Blocarea mecanică, utilizarea în închidere și ușurința de blocare ies în evidență. Un plus de siguranță este asigurat de detaliul de blocare special dezvoltat.

Datorită tuturor acestor avantaje, sistemul de glisare este un produs extraordinar care asigură longevitate, estetică și ușurință în utilizare. Acesta scurtează durata de recuperare a investiției prin avantajele suplimentare pe care le oferă pentru întreprinderi.

teknical glisare 6
Glisarea este o soluție eficientă în domeniul sistemelor din sticlă de aluminiu.
Glisarea este un sistem care poate fi aplicat cu ușurință în locuințe, spații publice și întreprinderi.
Integritatea sistemului cu șuruburi invizibile accentuează simplitatea în proiectare.
Ferestrele extinse permit intrarea luminii naturale, oferind iluminare naturală și economii de energie.
Se remarcă prin capacitatea sa de a fi asamblat pe ambele părți.
Efectele sezoniere fac ca produsul să fie mai util cu opțiunile de geam simplu și geam termopan.
Este util pentru intrări și ieșiri, deoarece se adună pe ambele părți ale sistemului de glisare.
Sistemul de glisare este util pentru intrări și ieșiri, deoarece are caracteristica de a se aduna pe ambele părți.
teknical glisare 7 1

Aluminiu: Materialele folosite - aluminiu și sticlă - îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și de calitate.

teknical glisare 8 1

Alegerea culorilor: Diverse opțiuni de acoperire de înaltă calitate (certificate QUALICOAT), suprafețe de acoperire anodizate sau din lemn pentru aluminiu permit clienților să își personalizeze sistemul de glisare.

teknical glisare 9 1

Sticlă: Oferă multă lumină și o transparență maximă; îndeplinește cerințele unei conștientizări crescute a consumului de energie și reprezintă un design deschis al încăperii.

teknical glisare 10 1

Șină din oțel inoxidabil: Partea superioară a șinei inferioare este acoperită cu oțel pentru a crește durabilitatea împotriva frecării și asigură o alunecare lină în timpul deschiderii și închiderii panourilor.

teknical glisare 11 1

Roată: Roți portante plasate în partea inferioară a panourilor din două părți. el: Rulmentul utilizat în interiorul roții produs de castermid și este foarte potrivit pentru utilizare pe termen lung.

teknical glisare 12 1

Hardware: Mânerul din aluminiu vopsit este amplasat pe un profil lateral situat pe pilonul de pe partea laterală a ușii.

teknical glisare 13 1

Cele mai bune finisaje: Designul pur al glisantelor oferă o imagine estetică Finisaje: vedere împreună cu simplitate.

teknical glisare 14 1

Etanșare: Pentru a îmbunătăți protecția completă împotriva vântului și a ploii, există un ansamblu standard de garnituri de etanșare la părțile de conectare a panourilor.

teknical glisare 16 1

5 ȘINE GLISANTE CU UN SINGUR GEAM

teknical glisare 17 1

3 ȘINE GLISANTE CU UN SINGUR GEAM

teknical glisare 18 1

THERMAL

FORMULAR DE CONTACT

  teknical glisare 15

  Un sistem de glisare pentru o pergolă destinată caselor și teraselor reprezintă o soluție inovativă și eficientă pentru a maximiza funcționalitatea și confortul în spațiile exterioare. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a oferi flexibilitate și adaptabilitate, permițând utilizatorilor să ajusteze acoperirea pergolei în funcție de condițiile meteorologice și preferințele personale. Iată câteva aspecte cheie ale unui sistem de glisare pentru pergole:

  Caracteristici ale Sistemului de Glisare

  1. Mecanism de Glisare: Sistemul include sine de glisare și un mecanism care permite mișcarea ușoară a elementelor pergolei, fie că sunt panouri de acoperiș, fie pereți laterali.

  2. Control Manual sau Automatizat: Sistemul poate fi operat manual printr-un mecanism simplu de tragere sau poate fi echipat cu un motor pentru automatizare, permițând deschiderea și închiderea pergolei cu ajutorul unui control de la distanță sau al unei aplicații smartphone.

  3. Materialul Panourilor: Panourile glisante pot fi realizate din diferite materiale, inclusiv sticlă, policarbonat, lemn sau țesături rezistente la intemperii, în funcție de necesitățile și stilul dorit.

  Avantaje pentru Case și Terase

  1. Flexibilitate: Permite utilizatorilor să controleze cantitatea de soare și aer care pătrunde în spațiu, oferind protecție împotriva soarelui puternic, ploii sau vântului.

  2. Extinderea Spațiului de Utilizare: Transformă terasa sau grădina într-un spațiu mai versatil, care poate fi utilizat în diverse condiții meteorologice.

  3. Design Estetic: Sistemele de glisare pot fi proiectate pentru a se integra armonios cu arhitectura casei, oferind un aspect estetic plăcut.

  4. Valoare Adăugată: Instalarea unei pergole cu sistem de glisare poate crește valoarea proprietății, oferind un spațiu exterior atractiv și funcțional.

  Considerații de Instalare și Întreținere

  1. Instalare Profesională: Este recomandat ca instalarea să fie realizată de profesioniști pentru a asigura funcționarea corectă și siguranța sistemului.

  2. Întreținere: Întreținerea regulată a sistemului de glisare, inclusiv curățarea șinelor și lubrifierea mecanismelor, va asigura o funcționare netedă și de lungă durată.

  3. Personalizare: Sistemele pot fi personalizate în funcție de dimensiunea și forma terasei sau grădinii, precum și în funcție de preferințele estetice ale proprietarului.

  În concluzie, un sistem de glisare pentru pergole reprezintă o alegere excelentă pentru proprietarii de case care doresc să îmbunătățească funcționalitatea și estetica spațiilor lor exterioare. Aceste sisteme oferă un echilibru perfect între protecție, flexibilitate și design.

  Call Now Button