Proiecte

Principala lor caracteristică este acoperișul mobil, care se poate retrage (deschide) sau extinde (închide) în funcție de nevoile utilizatorilor. Această flexibilitate le face ideale pentru adaptarea la diverse condiții meteorologice și preferințe personale.

Pergole retraxctabile Brasov –  sunt soluții elegante și funcționale pentru grădini, terase sau alte spații exterioare, oferind protecție împotriva soarelui și a intemperiilor, totodată adăugând un plus de stil arhitectural. Există diferite tipuri de pergole, fiecare având caracteristici unice care se potrivesc diverselor nevoi și preferințe.

Pergola Panorama

Pergola Panorama oferă o vedere largă și neîntreruptă a împrejurimilor, fiind ideală pentru cei care doresc să se bucure de peisajul natural fără a fi deranjați de elementele exterioare. Aceste pergole sunt adesea realizate cu un acoperiș din sticlă sau policarbonat, oferind protecție împotriva ploii și a soarelui, în timp ce permite luminii naturale să pătrundă. Designul lor modern și aerisit se potrivește perfect cu arhitecturile contemporane.

Pergola Glisantă

Pergolele glisante sunt versatile și practice. Acestea sunt dotate cu un acoperiș sau pereți laterali care se pot glisa deschide sau închide, oferind flexibilitate maximă. În zilele însorite, acoperișul se poate retrage pentru a permite soarelui să intre, în timp ce în zilele ploioase sau vântoase, poate fi închis pentru a oferi protecție.

Pergola Zip Screen

Pergolele Zip Screen sunt echipate cu panouri laterale care se pot ridica sau coborî pentru a controla cantitatea de lumină și aer care intră în spațiu. Aceste panouri sunt de obicei fabricate din materiale rezistente la intemperii și pot fi translucide sau opace, în funcție de preferințe. Sunt ideale pentru crearea unui spațiu semi-închis, confortabil și protejat.

Pergola de Sticlă

Pergolele de sticlă sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să creeze un spațiu luminos și deschis. Aceste pergole au un design elegant, cu acoperișul și pereții laterali realizate complet din sticlă. Oferă protecție excelentă împotriva intemperiilor, menținând în același timp un sentiment de deschidere totală către exterior.

Pergola retractabila Bioclimatică

Pergolele bioclimatice sunt proiectate pentru a maximiza confortul în spații exterioare, reglând automat cantitatea de lumină și aer care pătrunde în spațiu. Aceste pergole sunt dotate cu lamele orientabile care se pot ajusta în funcție de condițiile meteorologice. Sunt soluții inteligente pentru cei care doresc un control optim al mediului înconjurător.

Pergola retractabila Lamelă

Pergolele cu lamelă sunt similare cu cele bioclimatice, având un sistem de lamele care se pot roti pentru a ajusta expunerea la soare și aerul. Aceste lamele pot fi realizate din diverse materiale, inclusiv lemn, metal sau materiale compozite. Sunt perfecte pentru a adăuga un element modern și funcțional grădinilor sau teraselor.

Pergola Veranda

Pergola veranda este un hibrid între o pergolă tradițională și o verandă. De obicei, este atașată de casă și are un acoperiș solid, oferind protecție împotriva soarelui și ploii. Aceste pergole sunt ideale pentru cei care doresc să extindă spațiul de locuit în aer liber, oferind în același timp un spațiu protejat și confortabil.

Pergole retractabile Brasov sunt extrem de flexibile și adaptabile. Acoperișul lor se poate retrage complet sau parțial, permițând proprietarilor să se bucure de soare sau să se adăpostească în funcție

O pergolă retractabilă pentru un restaurant este o soluție elegantă și funcțională care combină utilitatea cu estetica, transformând spațiul exterior într-o zonă atractivă și confortabilă pentru clienți. Iată cum se poate descrie o astfel de pergolă:

Design și Funcționalitate

  • Structură Robustă: Construită din materiale durabile precum aluminiu sau oțel, pergola retractabilă este proiectată să reziste la diferite condiții meteorologice. Structura poate fi personalizată pentru a se potrivi cu designul și stilul arhitectural al restaurantului.
  • Acoperiș Retractabil: Elementul central al pergolei este acoperișul său retractabil, realizat dintr-un material rezistent la apă și UV, cum ar fi PVC-ul, poliesterul acoperit sau țesături tehnice. Acesta poate fi deschis sau închis cu ușurință, oferind flexibilitate în funcție de vreme și de preferințele clienților.
  • Automatizare și Ușurință în Utilizare: Echipată cu un sistem automatizat, pergola poate fi operată cu un control de la distanță sau chiar prin sisteme inteligente conectate la o aplicație mobilă, permițând personalului restaurantului să ajusteze rapid acoperișul.


Pergola retractabila Brasov

Avantaje pentru Restaurant

  • Extinderea Spațiului Utilizabil: Pergole retractabile brasov va transformă spațiile exterioare în zone utilizabile pe tot parcursul anului, indiferent de vreme.
  • Ambianță Plăcută pentru Clienți: Oferă o atmosferă confortabilă și protejată pentru mese în aer liber, crescând astfel atractivitatea restaurantului și potențialul de a atrage mai mulți clienți.
  • Protecție Climatică: Protejează clienții de soarele puternic, ploaie sau chiar vânt, asigurând că experiența lor de dining rămâne neîntreruptă.
  • Element de Design: O pergolă retractabilă bine proiectată poate deveni un punct focal al designului exterior, îmbunătățind estetica generală a restaurantului.

Personalizare și Adaptabilitate

  • Opțiuni de Personalizare: Se poate personaliza în ceea ce privește culoarea, materialul și designul, pentru a se potrivi tematicii și decorului restaurantului.
  • Accesorii Adiționale: Pergolele pot fi echipate cu sisteme de iluminare LED, încălzitoare, și chiar panouri laterale glisante pentru o protecție și mai mare.

În concluzie, o pergolă retractabilă pentru un restaurant nu este doar o investiție practică, ci și una care poate îmbunătăți semnificativ experiența clienților și poate adăuga valoare estetică spațiului de dining în aer liber. 

Call Now Button