Panoramă

Perfecțiune aluminiu cu sticlă

PERGOLA PANORAMA

Sistemul oferit de Pergola Panorama este un produs unic în prezent, în timp ce soluțiile tradiționale de geamuri sunt inadecvate din punct de vedere estetic și funcțional. Panorama, pe care îl comercializăm, este vândut în peste 40 de țări și dispune de toate documentele de testare și certificare.

Principiul de funcționare de bază al sistemului este sistemul motor-lanț de angrenaje-catenă care a fost utilizat, permițând geamului să se deplaseze de jos în sus, transformând zona de aplicare într-un spațiu deschis sau închis. Deși acest sistem este cunoscut pe piață sub denumirea de sistem ghilotină, noi,  îl comercializăm sub denumirea Panorama.

teknikal panorama 1
pergola panorama

Sistemul de geamuri pentru Pergola Panorama (ghilotină) este cea mai potrivită soluție, prin caracteristicile sale, dintre sistemele existente. Datorită nivelului său de deschidere reglabil și a ușurinței de utilizare cu ajutorul telecomenzii, acesta oferă un mare confort în controlul aerului proaspăt din interior. De asemenea, acționează ca o balustradă și oferă siguranță în poziție deschisă.

Sistemele de geamuri panoramice (ghilotină) vă fac să experimentați frumusețile anotimpurilor, nu negativitățile. Cu sistemul Panorama, puteți experimenta frumusețea fiecărui anotimp. În plus, sistemul pentru pergola panorama cu ferestre mobile și fixe vă permite să dețineți controlul asupra exteriorului. Veți avea spații mai confortabile cu spațiile dumneavoastră controlate.

PANORAMĂ

Aplicații comerciale sau de locuințe

teknikal panorama 3

APLICAȚII PENTRU LOCUINȚE REZIDENTIALE

Sistemele de geamuri panoramice (ghilotină) sporesc utilizarea și confortul spațiului pe care îl utilizați. Pe lângă extinderea zonei de utilizare, contribuie în mod semnificativ la facerea locului în care se realizează aplicația mai luminos și mai spațios.

Panorama (Guillotine) oferă soluții naturale de izolare fonică și termică în comparație cu concurenții săi. În aplicațiile în care izolarea termică este proeminentă, soluția noastră izolată, întărită cu barieră termică și benzi izolatoare, oferă un mare avantaj întreprinderilor cu investiții mai mici în încălzire și economii de energie.

Atunci când Panorama (ghilotina) este deschisă, zonele exterioare, cum ar fi terasele și balcoanele, devin una cu grădina dumneavoastră. Datorită profilelor subțiri de sticlă utilizate în sistem, vederea este nedivizată și aveți parte de o priveliște panoramică.

Datorită domeniilor sale largi de aplicare, sistemul Panorama este cea mai potrivită soluție pentru închiderile de cafenele, hoteluri, restaurante, grădini și terase.

teknikal panorama 4

APLICAȚII COMERCIALE PENTRU PERGOLA PANORAMA

Cu diferitele opțiuni de culori de aluminiu și sticlă oferite de Panorama, poate fi selectată cea mai potrivită combinație de culori pentru zona de aplicare. În plus, numărul de geamuri din sistemul Panorama poate fi stabilit de către client, cu condiția ca acesta să rămână în limitele sistemului. În acest fel, sistemul Panorama oferă înălțimi diferite ale geamurilor în funcție de modificarea numărului de geamuri. În acest fel, în funcție de combinația cea mai potrivită, clienții noștri pot alege cea mai practică combinație.

Cu Panorama, adăugați un design estetic afacerii dumneavoastră. Designul elegant al Panorama adaugă volum și valoare afacerii dumneavoastră. Datorită spațiului care se extinde și este mai spațios, proprietarii de afaceri pot găzdui mai mulți clienți cu ajutorul sticlei ghilotinate aplicate în zonă. În plus, interiorul, oferit de sistemul de sticlă ghilotinată, poate fi încălzit rapid cu orice sistem de încălzire prin menținerea ferestrelor închise în timpul sezonului de iarnă.

Datorită sistemului panoramic, se găsește o soluție pentru costurile de energie ale întreprinderilor, care cresc în funcție de sezon. Datorită spațialității și lățimii volumului oferite de Panorama, este posibilă atât reducerea costurilor energetice, cât și găzduirea mai multor clienți. Acest lucru va crește profitul afacerii.

teknikal panorama 5
Pergola Panorama este o soluție de ultimă generație în materie de sisteme de geamuri din aluminiu.
Panorama este un sistem care poate fi aplicat cu ușurință în locuințe, spații publice și întreprinderi.
Panorama pune accentul pe simplitatea designului, cu șuruburi invizibile și integritatea sistemului.
Ferestrele extinse permit pătrunderea luminii de zi, oferind iluminare naturală și economii de energie.
Tehnologia Panorama de izolare fonică, dezvoltată special pentru modulul motor, asigură că sistemul produce un nivel minim de zgomot în timpul funcționării.
Sistemele Panorama pot fi controlate individual sau simultan cu ajutorul telecomenzii.
În panoramă, profilele de sticlă utilizate în sistem afectează la minimum aspectul sistemului și câmpul vizual al utilizatorului.
Deoarece în Panorama ferestrele se deplasează pe verticală, în fața sistemelor pot fi amplasate mobilier, ghivece de flori etc., de dimensiuni adecvate. Acesta poate fi identificat.

lucruri de care sa ti cont daca ai in vedere sa montezi Pergola Panorama

Montarea și întreținerea unei pergole de tip Panorama la casa dvs. implică mai multe etape și considerente pentru a asigura durabilitatea și funcționalitatea acesteia. Iată câțiva pași și sfaturi pentru montare și întreținere: vezi lucrarile montate de Pergotec Brasov

Montarea Pergolei Panorama

 1. Planificare și Design: Înainte de orice, este important să planificați locația și dimensiunile pergolei. Luați în considerare expunerea la soare, vânt și alte elemente naturale.

 2. Alegerea Materialelor: Asigurați-vă că folosiți materiale de calitate, rezistente la intemperii și adecvate pentru climatul local.

 3. Fundația: O fundație solidă este crucială. Aceasta poate fi realizată din beton, pavaje sau alte materiale durabile. Asigurați-vă că fundația este nivelată și stabilă.

 4. Asamblarea Structurii: Urmați instrucțiunile producătorului pentru asamblarea cadrelor și a acoperișului pergolei. Este adesea recomandat să solicitați ajutorul unui profesionist.

 5. Instalarea Acoperișului: Acoperișul pergolei Panorama poate fi realizat din sticlă, policarbonat sau alte materiale transparente pentru a oferi o vedere panoramică.

 6. Verificări Finale : Asigurați-vă că toate componentele sunt fixate corect și că structura este sigură.

Întreținerea Pentru Pergola Panorama

 1. Curățarea Regulată: Curățați pergola regulat pentru a îndepărta praf, frunze și alte reziduuri. Folosiți apă și un detergent blând pentru a curăța suprafețele.

 2. Întreținerea Acoperișului: Verificați și curățați acoperișul din sticlă sau policarbonat pentru a menține claritatea și pentru a preveni zgârieturile.

 3. Inspectarea Structurii: Verificați periodic structura pentru a depista eventualele deteriorări sau slabiri ale materialului.

 4. Tratamente Protecție: În cazul pergolelor din lemn, aplicați tratamente de protecție împotriva umidității, putrezirii și insectelor.

 5. Lubrifierea Mecanismelor: Dacă pergola are părți mobile sau retractabile, asigurați-vă că acestea sunt lubrifiate corespunzător pentru a funcționa fără probleme.

 6. Verificarea Siguranței: Asigurați-vă că toate elementele de fixare sunt strânse corespunzător, mai ales după sezoanele cu vânturi puternice sau condiții meteo extreme.

teknikal panorama 6

PERGOLA Panorama Thermal îndeplinesc nevoile clienților cu un design de ultimă generație și o combinație perfectă.

teknikal panorama 7

Profilele de sticlă cu unghii cu garnituri de perie izolează perfect aerul și previn scurgerile de aer și sunetele de fluierat din cauza vântului puternic.

teknikal panorama 4

Există diverse opțiuni de culoare a sticlei, în plus față de sticla securizată transparentă standard de 8 mm, precum albastru, verde, opac, bronz și transparent.

teknikal panorama 5

SOMFY este cel mai bun produs pentru Panorama, cu o calitate dovedită și o conștientizare în întreaga lume.

teknikal panorama 8

T Este posibil să se aplice toate tipurile de suprafețe de acoperire RAL, anodizate și din lemn. Culorile RAL sunt standard.

teknikal panorama 3

✓ Produs proporțional cu normele DIN 8187. ✓ Lanț: Oțel călit și călit. ✓ Greutate de echilibru ( 2 bucăți X 2,5 kg )

TEHNIKAL PANORAMA 3

Pergola PANORAMA

TEHNIKAL PANORAMA 1

PANORAMA THERMAL

TEHNIKAL PANORAMA 2

PANORAMA LAGOON

FORMULAR DE CONTACT

  teknikal panorama 6
  Call Now Button