Lamella

Extindeți-vă spațiul de viață

LAMELLA

teknikal lamella 1

Lamella are un design unic pentru a facilita procesul de aplicare și de producție, garantând în același timp satisfacția utilizatorilor și o calitate ridicată.

Lamella este semnul confortului pentru patru anotimpuri în timpul anului. În plus, sistemul provoacă iluminare și ventilație naturală. Prin urmare, este posibil să țineți lamelele deschise la un anumit punct pentru a vă bucura de vremea frumoasă sau să le închideți ermetic pentru a evita condițiile meteorologice nefavorabile.

Cu aspectul său final și remarcabil, Lamella nu este doar practică, ci și estetică.

Lamella oferă un spațiu exterior elegant, care este complet rezistent la natură atâta timp cât se dorește. Datorită lamelelor sale retractabile, este posibilă ajustarea naturală a nivelului de căldură și de oxigen în zona respectivă.

Principalul avantaj este oferit de, durabilitatea lui Lamella. Toate lamelele, șinele și stâlpii sunt realizate din aliaj solid de aluminiu. După cum se știe, aluminiul poate rezista naturii timp de secole. Cu acest avantaj, nu există riscul ca sistemul să fie deteriorat de efectele mediului înconjurător, în timp ce protejează și oferă o izolare perfectă a naturii pentru utilizator și sistem. Comparând sistemul cu pergolele din țesătură, culoarea sistemului nu se va schimba sub efectul soarelui, fumului etc. De asemenea, nu se va uza în timp.

 

teknikal lamella 2
teknikal lamella 3
Cu profilele de prelungire Lamella Extension, lungimea piesei de jgheab ajunge la 27,3 cm.
În mai multe sisteme, în colțuri se folosesc profile de 13X13 cm în formă de cutie și profile de 22X14 cm în mijloc.
Drenajul apei este mai garantat cu un plan de curgere a apei bine conceput.
Dimensiunea maximă a unui singur modul este de 450X600 cm, iar panourile pot fi deschise până la 90 de grade.
Este posibil să alegeți direcția de deschidere a sistemului Lamella în funcție de cantitatea de lumină sau de umbră, în funcție de anotimpul în care vă aflați.
Atunci când sistemul Lamella este complet închis, acesta este rezistent la un flux intens de apă. Apa este evacuată prin jgheaburile sale integrate. Stâlpii servesc, de asemenea, ca țevi de drenaj.
Suruburile invizibile și integritatea sistemului aduc simplitatea în prim-planul designului.
Sistemul Lamella are nevoie de 9 secunde pentru a deschide complet sistemul datorită motorului care funcționează cu 2,5 RPM.
Sistemul Lamella funcționează cu 1 sau 2 motoare sincrone, în funcție de dimensiunea sistemului.
În sistemul Lamella, după ce expansiunea depășește 4 M, sistemul funcționează cu un motor dublu.
teknikal lamella 7

Aluminiu: Tot aluminiul este fabricat din aliaj 6063 de primă calitate, cu tratament termic T6 în propriile noastre facilități.

teknikal lamella 8

Alegerea culorilor: Diverse opțiuni de acoperire de înaltă calitate cu certificare QUALICOAT, suprafețe anodizate sau acoperite cu lemn.

teknikal lamella 10

Iluminat: Pentru sistem de acoperiș rulant este oferită o iluminare LED elegantă și extraordinară.

teknikal lamella 9

Cureaua de distribuție: Cureaua de distribuție este una dintre cele mai bune opțiuni pentru anumite sisteme. Acoperișul rulant este unul dintre acestea

teknikal lamella 11

Motor: Designul tubular al motorului satisface nevoile multor aplicații pentru sisteme de umbrire și ferestre.

teknikal lamella 12

Roți: 6 rulmenți cu role la roata mare, 4 rulmenți cu role și roata mică asigură o alunecare lină și o funcționare silențioasă în timpul deschiderii și închiderii sistemului.

teknikal lamella 4

LAMELLA 2 RAIL

teknikal lamella 5

LAMELLA 3 RAIL

teknikal lamella 6

LAMELLA 3 RAIL UNIQUE

FORMULAR DE CONTACT

    teknikal lamella 7
    Call Now Button