Zip Screen

Umbrire textilă rezistentă la vânt pentru suprafețe mari

ZIP SCREEN

teknikal zip screen 1

Zip Screen este un sistem de ecran unic. Designul său tehnic sofisticat conferă clădirilor administrative și caselor de familie o notă modernă. Datorită cusăturii unice a țesăturii în ghidajul lateral, ZIP SCREEN sporește rezistența jaluzelelor la vânt. Când se află în poziția închisă, înlocuiește parțial o plasă de insecte, iar atunci când este folosit materialul de tip blackout, asigură întunericul în mod eficient.

Solid și durabil, ecranul Zip Screen oferă protecție împotriva soarelui, a razelor UV și a intemperiilor. În plus, este sigură și protejează împotriva insectelor și a germenilor. Astfel, vă puteți bucura de aer curat fără condiții de mediu care să vă distragă atenția. Este pur și simplu o soluție perfectă pentru orice aplicații rezidențiale și comerciale în aer liber. Opțiunile includ o cutie închisă, o gamă de culori și diverse comenzi pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră. Cu diverse opțiuni de țesătură exterioară, puteți controla gradul de vizibilitate. În plus, designul elegant ajută la îmbunătățirea prezentării oricărei case sau birouri, la definirea zonelor exterioare și la extinderea zonelor de locuit.

Umbrire textilă rezistentă la vânt pentru suprafețe mari – montat în fața ferestrei, Zip Screen reflectă razele soarelui la un nivel ridicat, protejează împotriva ochilor curioși în timpul zilei și lasă totuși lumina zilei să intre în cameră. Zip Screen oferă protecție termică și protecție împotriva strălucirii, fără a răpi vederea de afară.

Lumina zilei este importantă pentru bunăstarea noastră. În prezent, protecția solară ar trebui, prin urmare, să fie capabilă să facă mai mult decât să ofere pur și simplu umbră. Sistemul nostru de ecran textil cu fermoar, protejează de lumina orbitoare, de privirile indiscrete și de căldură, oferă multe aplicații diferite și creează o atmosferă plăcută în încăpere prin stabilirea unor accente unice de lumină. Fie că lucrați la birou sau aveți un moment de relaxare după o zi lungă – ecranul cu fermoar zip screen vă permite să folosiți lumina naturală a zilei fără a fi orbit de lumina directă a soarelui. În funcție de fiecare ecran textil în parte, se poate crea o protecție solară transparentă sau netransparentă, reducând atât razele solare, cât și razele UV cu până la 100 %.

teknikal zip screen 2
teknikal zip screen 3
O combinație bună de protecție și transparență.
Atmosfere de iluminare de neegalat.
Creați stări individuale de culoare.
Mai mult de 200 de culori RAL pentru rame.
Împiedică în mod eficient supraîncălzirea.
Reglare continuă.
Control automat inteligent.
Control automat inteligent.
Repelent de lungă durată împotriva murdăriei.
Țesătură opțională foarte ignifugată.
Optional up to 100% PVC-free fabric.
teknikal zip screen 6

Panorama și Panorama Thermal îndeplinesc nevoile clienților cu un design de ultimă generație și o combinație perfectă.

teknikal zip screen 7

Profilele de sticlă cu unghii cu garnituri de perie izolează perfect aerul și previn scurgerile de aer și sunetele de fluierat din cauza vântului puternic.

teknikal zip screen 9

Există diverse opțiuni de culoare a sticlei, în plus față de sticla securizată transparentă standard de 8 mm, precum albastru, verde, opac, bronz și transparent.

teknikal zip screen 10

SOMFY este cel mai bun produs pentru Panorama, cu o calitate dovedită și o conștientizare în întreaga lume.

teknikal zip screen 11

T Este posibil să se aplice toate tipurile de suprafețe de acoperire RAL, anodizate și din lemn. Culorile RAL sunt standard.

teknikal zip screen 12

✓ Produs proporțional cu normele DIN 8187. ✓ Lanț: Oțel călit și călit. ✓ Greutate de echilibru ( 2 bucăți X 2,5 kg )

alu antracite
alu oat
alu white
alualu
anthracite
bamboo
beaten metal
black
boulder
bronze
buttercup
caramel
champagne
cocoa
concrete
midnight blue
moss green
muscat
orange
pepper
red
sandy beige
white
teknikal zip screen 5

ZIP SCREEN

Montajul unei pergole de tip ” pergola tip zip screen ” implică câteva etape cheie, deși detaliile specifice pot varia în funcție de modelul și dimensiunea pergolei. În general, procesul de instalare include următoarele:

 1. Planificarea și pregătirea zonei: Asigurați-vă că locul unde va fi instalată pergola este nivelat și curățat. De asemenea, este important să se verifice dimensiunile și să se asigure că există spațiu suficient pentru instalare.

 2. Asamblarea cadrului: Cadrul pergolei, inclusiv stâlpii și traversele, trebuie asamblat conform instrucțiunilor producătorului. Aceasta este o etapă crucială care necesită acuratețe pentru a asigura stabilitatea și durabilitatea pergolei.

 3. Instalarea sistemului „zip screen”: Sistemul de umbrire de tip „zip screen” trebuie montat pe cadru. Acesta poate include rulouri sau panouri care se deplasează vertical și sunt ghidate de un sistem de închidere etanșă (de obicei cu un „fermoar” integrat), care le menține tensionate și pe poziție.

 4. Fixarea pergolei: După asamblarea completă, pergola trebuie fixată de sol sau de o altă structură (de exemplu, o terasă sau o clădire) pentru a asigura stabilitatea ei în condiții de vânt sau vreme nefavorabilă.

 5. Verificări finale: În final, este important să se verifice toate conexiunile și fixările pentru a se asigura că totul este sigur și funcțional.

 

Montarea unei pergole tip zip screen implică câteva aspecte importante de luat în considerare:

 1. Măsurători și Spațiu: Înainte de orice, este esențial să măsurați cu atenție spațiul unde doriți să instalați pergola. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a o monta fără a obstrucționa alte elemente din grădină sau terasă.

 2. Tipul de Material: Alegeți un material care se potrivește cu climatul și condițiile externe. Zip screens sunt disponibile în diferite materiale, inclusiv unele rezistente la apă și UV.

 3. Structura de Suport: Verificați dacă structura actuală (cum ar fi un perete sau o altă construcție) este suficient de puternică pentru a susține pergola. Dacă nu, s-ar putea să fie necesar să construiți o structură de suport suplimentară.

 4. Orientarea: Luați în considerare direcția soarelui și vântului. Pergola trebuie să ofere protecție eficientă împotriva soarelui, păstrând în același timp o circulație adecvată a aerului.

 5. Sistemul de Operare: Alegeți între un sistem manual sau automatizat. Sistemele automate sunt mai convenabile, dar necesită o sursă de alimentare și, posibil, o instalare mai complexă.

 6. Reglementări Locale și Permise: Verificați reglementările locale privind construcția și instalarea pergolelor. În unele zone, s-ar putea să fie necesar să obțineți permise speciale.

 7. Instalare Profesională vs. DIY: Evaluați dacă aveți abilitățile și uneltele necesare pentru a instala pergola singur sau dacă este mai sigur să angajați un profesionist.

 8. Întreținere: Luați în considerare necesitățile de întreținere ale materialului ales și al structurii. Unele materiale pot necesita mai multă îngrijire pentru a rămâne în stare bună.

 9. Buget: Aveți în vedere costurile totale, inclusiv materialul, instalarea și întreținerea ulterioară.

 10. Design și Estetică: Alegeți un design care se potrivește cu stilul casei și al grădinii. Pergola ar trebui să completeze aspectul general al spațiului exterior.

 11. Pentru mai multe detalii contacteaza echipa noastra de specialisti sau consulta portofoliul de lucrari.

FORMULAR DE CONTACT

  teknikal zip screen 4
  Call Now Button