Bioclimatic

E diferit când e al tău

Pergole Bioclimatice

Pergola Bioclimatic Brasov

Climatic cu lamele mobile rezultă din deschiderea reglabilă și controlată de la distanță. 

Prin acțiunea lor de deschidere, lamelele mobile facilitează circulația aerului și evacuarea căldurii. Ca urmare, sub Climatic se stabilește o dinamică mai proaspătă a fluxului de aer, oferind confort în ciuda căldurii de afară.

Acest beneficiu semnificativ al Climatic împiedică spațiul să se transforme într-un cuptor în plină vară sau la mijlocul sezonului, așa cum este tipic pentru o verandă sau un solar. Acest lucru înseamnă că puteți continua să profitați de terasa dvs. chiar și atunci când afară este extrem de cald.

De ce sa pui si tu pergole bioclimatice? 3 motive clare la care sa te gandesti.

Climatic este un spațiu de locuit suplimentar, modular și utilizabil pe tot parcursul anului. 

Oferă confort, un loc de divertisment și un plus de valoare pentru casa dumneavoastră. 

Acoperișul unui Climatic, compus din lamele mobile, poate fi închis ermetic pentru a-l proteja de ploaie.

Climatic poate fi personalizat cu echipamente precum încălzirea cu infraroșu și module de iluminare practică sau ambientală. fiind realizate din materiale reciclabile în proporție de 98%, care oferă o circulație naturală și evită efectul de seră, Climatic urmăresc să limiteze cât mai mult impactul asupra mediului. Aluminiul este o componentă durabilă și reciclabilă.

Lăcuirea beneficiază de eticheta QUALICOAT, care asigură calitatea premium și durabilitatea finisajelor.

Pergole Bioclimatice Brasov – Seria Climatic oferă utilizatorilor patru opțiuni diferite: Climatic, Climatic Duo, Climatic SYCN și Eco Climatic. Suprafețe mai mari pot fi obținute prin combinarea tuturor opțiunilor una lângă alta.

Pergole Bioclimatice
Pergole Bioclimatice , Absolut impermeabile.
Bioclimatic, Protecția împotriva stropilor de apă poate fi montată pe partea interioară a lamelelor
Bioclimatic, Evacuare controlată a apei până la jgheabul de ploaie.
Bioclimatic, fără depuneri de apă murdară în câmpul de vizibilitate
Bioclimatic, Acoperiți până la jgheabul de ploaie
Adaptare armonioasă din punct de vedere vizual chiar și atunci când acoperișul este deschis
Extindeți-vă Climatic, de exemplu, cu iluminare LED și RGB reglabilă, sticlă elegantă, glisante din aluminiu.
Construcția Climax este alcătuită din aluminiu de înaltă calitate, acoperit cu pulbere, cu stabilitate maximă. Lamele închise sunt proiectate pentru o sarcină de vânt de 1,1 kN / m2.
Pergole bioclimatice caracteristici tehnice: Climatic are o capacitate maximă de încărcare de până la 250 kg / m² sau o sarcină maximă de zăpadă de 60 kg / m².
teknikal pergola 4 1

Tot aluminiul de la sistemele este fabricat din aliaje T6 6063 de primă calitate la propria noastră instalație de extrudare.

teknikal bioclimatic 8

CLIMATIC este disponibil în toate culorile și finisajele din paleta de culori RAL și se vopsește pe linia de vopsire certificată QUALICOAT din fabrica noastră.

teknikal bioclimatic 9

3 tipuri diferite de fulgere sunt posibile la CLIMATIC și acestea sunt: fulgere cu benzi care acoperă toate colțurile în partea interioară a jgheabului și luminează la 45 de grade prin sol.

teknikal bioclimatic 10

Adecvat pentru aplicații economice de iluminat cu LED-uri și pentru panouri mobile.

teknikal bioclimatic 12

Motor: Designul motorului Somfy satisface nevoile pentru multe aplicații de umbrire sau ferestre.aDupă un proces de dezvoltare îndelungat, echipa de cercetare și dezvoltare a creat un nou tip de motor tubular care funcționează de 4 ori mai lent și creează un cuplu de 4 ori mai mare în comparație cu cel standard.

teknikal bioclimatic 11

Există trei opțiuni de telecomandă: 1 - 5 - 16 canale.

Într-o lume în care tradiția se întâlnește cu inovația, pergolele bioclimatice reprezintă o punte între natură și confortul modern, îmbogățind spațiile exterioare cu o eleganță atemporală și o funcționalitate avansată.

Montajul și întreținerea acestor structuri reflectă o armonie profundă cu mediul, păstrând în același timp valorile și tradițiile etnice.

Montajul de pergole bioclimatice este simplu si eficient

Procesul de montaj al unei pergole bioclimatice începe cu respectarea peisajului și a arhitecturii locale. Fiecare element este ales și asamblat având în minte tradițiile și valorile culturale ale zonei.

Materialele sunt selecționate nu doar pentru durabilitatea și eficiența lor, ci și pentru modul în care se încadrează în peisajul etnic existent.

Structura, de obicei din lemn sau metal reciclat, este ridicată cu măiestrie, ținând cont de echilibrul natural și de estetica zonei. Lucrătorii, adesea meșteri locali, își folosesc priceperea transmisă din generație în generație pentru a crea o pergolă care nu doar că adăpostește, dar și povestește o parte din istoria locului.

Funcționalitatea de baza la Pergole Bioclimatice

Pergolele bioclimatice sunt dotate cu lamele orientabile, care permit reglarea naturală a temperaturii și luminii. Această tehnologie, îmbinată cu metode tradiționale de construcție, asigură un confort optim fără a perturba echilibrul ecologic.

Utilizarea energiei solare pentru alimentarea senzorilor și motoarelor este un alt aspect ce subliniază angajamentul față de sustenabilitate și respectul pentru natură.

Întreținerea de Pergole Bioclimatice

Întreținerea de pergole bioclimatice este un proces la fel de etnic și natural. Se utilizează metode și materiale ecologice pentru curățare și conservare, evitându-se substanțele chimice dure. Aceasta nu numai că protejează pergola, dar și păstrează integritatea mediului înconjurător.

 
teknikal bioclimatic 4

CLIMATIC

teknikal bioclimatic 5

CLIMATIC DUO

teknikal bioclimatic 6

CLIMATIC SYNC

Pergola Bioclimatic Brasov

FORMULAR DE CONTACT

  Pergola Bioclimatic Brasov

  Pergole Bioclimatice beneficii si avantaje

  Pergolele bioclimatice, o inovație în designul spațiilor exterioare, aduc numeroase beneficii din punct de vedere tehnic, ecologic și estetic. 

  Aceste structuri moderne nu sunt doar un element de decor; ele sunt concepute pentru a îmbunătăți confortul și eficiența energetică, creând un echilibru armonios între mediul construit și cel natural.

  1. Reglarea Climatică Naturală

  • Controlul Temperaturii: Datorită lamelelor orientabile, pergolele bioclimatice permit reglarea temperaturii în spațiul exterior. 
  • Acestea pot fi ajustate pentru a bloca căldura directă a soarelui în zilele toride sau pentru a permite căldurii să pătrundă în timpul zilelor mai răcoroase.
  • Ventilație Naturală: Lamelele ajustabile asigură și o circulație eficientă a aerului, reducând necesitatea de utilizare a ventilatoarelor electrice sau a altor sisteme de răcire.

  2. Eficiență Energetică și Sustenabilitate

  • Reducerea Consumului Energetic: Prin optimizarea folosirii luminii naturale și a ventilației, pergolele bioclimatice scad dependența de sistemele electrice de iluminat și climatizare.
  • Materiale Durabile: Construite din materiale reciclabile și durabile, aceste pergole sunt o opțiune ecologică, contribuind la reducerea amprentei de carbon.

  3. Protecție împotriva Elementelor

  • Rezistență la IntemperiiPergolele bioclimatice oferă protecție împotriva ploii.  Vântului și zăpezii, extinzând utilizabilitatea spațiilor exterioare pe tot parcursul anului.
  • Protecție UV: Lamelele speciale blochează razele UV dăunătoare, protejând atât utilizatorii, cât și mobila de exterior.

  4. Versatilitate în Design și Utilizare pentru Pergole Bioclimatice

  • Adaptabilitate Arhitecturală: Pergolele bioclimatice pot fi proiectate în diverse stiluri, completând estetica oricărei clădiri sau grădini.
  • Multiplicitate de Utilizări: Aceste structuri pot servi ca spații de relaxare, zone de luat masa sau chiar spații de lucru exterioare.
  Call Now Button