Veranda

Utilizați spațiul exterior

VERANDA

teknikal veranda 3

Soluția Veranda a făcut posibilă extinderea considerabilă a spațiilor de locuit pentru a profita la maximum de zona exterioară a terasei în orice moment al anului. O Verandă este modalitatea ideală de a extinde spațiul de locuit cu mai multă lumină, mai multă libertate și mai multă bucurie de a trăi. Există o varietate de utilizări și modele posibile pentru grădina de iarnă de vis.

Experimentați singur standardul unic de calitate și creați-vă paradisul bunăstării cu o Verandă.

Veranda oferă vederi panoramice asupra cerului și facilitează combinarea altor soluții de fațadă, cum ar fi sistemele Panorama, Sliding și fabrıc. În plus, geometria sa perfect echilibrată și liniile definite conferă întregii case un sentiment modern de armonie și liniște. Alături de estetica elegantă, Veranda este o ilustrare excelentă a renumitei inovații de design. Aceasta are caracteristici inteligente, cum ar fi elemente de fixare invizibile, țevi de scurgere a apei integrate în stâlpi, pante de acoperiș reglabile, armături din aluminiu optimizate și soluții de iluminat cu LED fără cabluri în căpriori.

Veranda se potrivește în orice context arhitectural, protejând zona de ploaie, vânt și frig. De asemenea, oferă protecție pe termen lung pentru structurile clădirilor, crescând valoarea și calitatea proprietății. Cu diverse posibilități de combinare, puteți alege cu ușurință cea mai bună amenajare potrivită pentru locul dvs. Corpul din aluminiu rezistent și geamurile asigură un aspect îngrijit al clădirii. Sistemul este pe deplin durabil și împotriva sarcinilor ridicate ale vântului.

Veranda este un sistem revoluționar care transformă spațiul într-o insulă liniștită de care vă veți bucura pe tot parcursul anului. Simțiți natura fără limite și petreceți timpul într-o liniște perfectă.

teknikal veranda 2
teknikal veranda 3

Cu verandele modulare, vă puteți dezvolta verandele cât mai curând posibil; este posibilă instalarea de copertine de umbră, iluminat, fixarea de sticlă, panoramă sau uși glisante. Este capacitatea înseamnă că nu trebuie să faceți totul dintr-o dată, permițându-vă să vă dezvoltați spațiul exterior așa cum este necesar sau dorit? În timpul iernii, proprietarii nu trebuie să renunțe la el, chiar dacă un strat de zăpadă acoperă mediul înconjurător.

O parte a grădinii poate fi transformată într-o seră care va deveni, de asemenea, o zonă utilă suplimentară a casei. Fie că este vorba de extinderea spațiului de locuit sau de adăugarea unei camere transparente,

Veranda adaugă o notă de finisare perfectă pentru casa dvs. Veți obține un nou spațiu preferat, un loc în care vă veți răsfăța cu o transparență maximă a luminii și aerului. O grădină de iarnă este mai mult decât un spațiu de locuit suplimentar – aduce un sentiment sporit de confort de viață. te invitam sa vezi portofoliul nostru de lucrari Există nenumărate motive întemeiate pentru a vă extinde casa cu o Verandă…

teknikal veranda 5
Diferite dimensiuni de profile pentru adâncimi și deschideri mari ale acoperișului.
Inserție din oțel de diferite grosimi, în funcție de cerințele statice.
Aproape toate culorile în conformitate cu RAL și DB (de asemenea, structură fină) sunt posibile Decoral (structură din lemn) și anodizat oferă rafinamente suplimentare ale suprafeței.
Opțional, se pot utiliza geamuri de acoperiș (VSG sau plăci multistrat) de 8 - 26 mm.
Fabricat și testat în conformitate cu DIN EN 1090, stabilitate sigură în conformitate cu DIN EN 1991 (Eurocod)
Formele individuale ale acoperișului pot fi realizate, de exemplu prin suporturi de burlane pentru acoperișuri în șold.
Suporturi cu drenaj ascuns (opțional)
Soluții complete personalizate individual sau ca lungimi comerciale, disponibile în toată Europa

O veranda de exterior nu este doar un simplu adaos la casa ta, ci un sanctuar în aer liber, un loc unde natura se întâlnește cu confortul casei. Indiferent de dimensiunea grădinii tale, o veranda bine proiectată poate transforma orice spațiu exterior într-un colț de rai.

Fie că îți dorești să savurezi cafeaua de dimineață într-o atmosferă calmă, să citești o carte într-o după-amiază leneșă sau să găzduiești cine festive sub cerul înstelat, veranda de exterior îți oferă spațiul perfect. Este locul unde poți admira grădina înflorită primăvara sau poți asculta ploaia într-o zi de toamnă, totul din confortul unei zone protejate.

Designul verandei sau pergola ta poate varia de la stiluri clasice, cu balustrade elegante și pardoseli din lemn, până la abordări moderne, cu linii curate și materiale inovatoare. Adaugă mobilier confortabil, perne colorate, lumini ambientale și plante pentru a crea un spațiu care reflectă personalitatea și stilul tău.

Și nu este doar o extensie estetică a casei tale; o veranda de exterior adaugă valoare și funcționalitate. Este un spațiu versatil care poate fi folosit în multe scopuri – ca o zonă de luat masa, un spațiu de relaxare sau chiar un birou în aer liber. Indiferent de modul în care alegi să o utilizezi, veranda de exterior este o investiție care îmbunătățește calitatea vieții și aduce frumusețea naturii mai aproape de tine.

Astfel, veranda de exterior devine mai mult decât o simplă parte a casei tale – devine un loc de refugiu, un spațiu unde timpul pare să se oprească, permițându-ți să te reconectezi cu natura și cu momentele liniștite pe care le oferă viața.

teknikal lamella 7

Aluminiu: Materialele folosite de aluminiu și sticlă - îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și de calitate.

teknical glisare 9 1

Sticlă transparentă sau colorată: Combinând frumusețea și funcționalitatea, verandele noastre cu sticlă colorată pot atenua lumina puternică, pot crește protecția împotriva razelor UV și pot răcori soarele de vară.

teknikal lamella 8

Opțiuni de culoare personalizate: Adăugați o notă de individualitate cu culorile noastre pentru verande și rame pentru camere de sticlă.

teknikal veranda 9

Etanșare: Pentru a îmbunătăți protecția completă împotriva vântului și a ploii, există un ansamblu standard de garnituri de etanșare la părțile de conectare a panourilor.

teknikal veranda 10

Sistem integrat de apă de ploaie: Toate verandele și camerele de sticlă includ un sistem integrat de scurgere a apei de ploaie, ascuns în interiorul cadrului.

teknikal veranda 11

Iluminat: barele de iluminat opționale disponibile sunt unități cu LED-uri de mare putere, care oferă o putere mult mai mare decât iluminatul cu efecte.

teknikal veranda 7

POLICARBONAT

teknikal veranda 8

STICLĂ

FORMULAR DE CONTACT

    teknikal veranda 6
    Call Now Button