Sun Screen

Perfecțiune pentru aluminiu cu țesătură

PERGOLA SUN SCREEN

Pergola Sun Screen

Pergola sun screen da un design convingătoar, datorită proprietăților lor remarcabile de umbrire a soarelui. Funcționalitatea lor este unică:

Acest produs, cunoscut sub numele de Sun Screen, face ca spațiile dvs. exterioare să fie mai utile, datorită calității sale superioare și caracteristicilor sale de protecție completă. Pe lângă protecția completă pe care o oferă, vă permite să folosiți lumina zilei așa cum doriți, datorită funcției sale de deschidere și închidere automată.

Acestea protejează împotriva căldurii și a strălucirii, permițând în același timp să pătrundă suficientă lumină naturală pentru o atmosferă naturală, asigurând o bună vizibilitate în interior și în exterior.

Este o alternativă elegantă, sigură și durabilă la copertinele tradiționale. Ecranele solare sunt durabile împotriva condițiilor meteorologice extreme. Când vine vorba de crearea unei atmosfere, acestea oferă, de asemenea, o lume de noi posibilități:

În funcție de culoarea lor, țesăturile translucide reflectă cea mai semnificativă parte a radiației termice din afara ferestrei, fără a sacrifica vederea exterioară. Astfel, puteți regla în mod ideal camera

Pergola sun screen solara filtrează 98% din radiațiile UV și protejează spațiile cu ajutorul țesăturilor lor rezistente la intemperii și durabile, care permit luminii naturale să pătrundă în încăpere.

Construit inteligent, cu piese de îmbinare ascunse, sistemul dispune de canale laterale cu auto-aliniere, iar componentele exclusive le fac simplu de instalat, conectat și operat în mai mult de %99 zile cu vânt și soare, cu o calitate fără compromisuri.

teknikal sun screen 2
Tehnologia ecranului permite o rezistență ridicată la vânt de până la 120 km/h (în funcție de mărimea/instalația/locația unității).
Protecție UV excelentă.
Durabilitate ridicată, îngrijire ușoară și întreținere redusă.
Opțional până la 100% țesătură fără PVC.
Pergola sun screen, un amestec bun de protecție și transparență.
Control automat inteligent.
teknikal sun screen 4

PERGOLA SUN SCREEN

O pergolă de tip „Pergola Sun Screen” este o structură de grădină elegantă și funcțională, ideală pentru a oferi umbră și confort în zilele însorite. Această pergolă este construită din materiale rezistente la intemperii, cum ar fi lemn tratat sau metal, și are un design modern și aerisit. 

Partea de sus a pergolei este echipată cu un sistem de umbrire ajustabil, fie prin panouri de stofă retractabile, fie prin lamele orientabile, care permit controlul cantității de soare ce pătrunde. Stilul său poate varia de la un design simplu și minimalist, la unul mai ornamental, cu detalii decorative. 

Pergola Sun Screen se integrează perfect în peisajul unei grădini sau al unei terase, oferind un spațiu ideal pentru relaxare, luatul mesei în aer liber sau ca suport pentru plante cățărătoare.

Atunci când plănuiți să alegeți o firmă pentru montarea unei pergole Sun Screen la casa dvs., este important să luați în considerare mai mulți factori esențiali pentru a vă asigura că rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor și nevoilor dvs. Iată câteva aspecte cheie de luat în considerare:

 1. Montaj Pergola sun screen, lucruri de care sa ti cont.
 2. Experiența și Reputația Firmei si lucrari realizate in zona: Căutați o firmă cu experiență solidă în montarea pergolelor. Recenziile și referințele de la clienți anteriori pot fi un bun indicator al calității serviciilor oferite.

 3. Calitatea Materialelor: Asigurați-vă că firma folosește materiale de înaltă calitate, durabile și potrivite pentru condițiile climatice din zona dvs. Pergola ar trebui să reziste bine în timp, atât din punct de vedere structural, cât și estetic.

 4. Personalizarea Designului: Verificați dacă firma poate oferi opțiuni de personalizare care să se potrivească stilului arhitectural al casei dvs. și necesităților specifice (de exemplu, dimensiunea, culoarea, tipul de material).

 5. Permise și Reglementări Locale: Este important ca firma să fie familiarizată cu reglementările locale și să obțină toate permisele necesare pentru construcție.

 6. Garantia și Serviciul Post-Vânzare pentru pergola sun screen: Informați-vă despre garanția oferită pentru pergolă și despre serviciile post-vânzare. Este crucial să aveți suport în cazul în care apar probleme după instalare.

 7. Prețul: Compararea prețurilor între diferite firme este importantă, dar nu uitați că prețul cel mai scăzut nu înseamnă neapărat cea mai bună alegere. Calitatea serviciilor și a materialelor ar trebui să aibă prioritate.

 8. Termenul de Execuție: Asigurați-vă că firma poate completa proiectul într-un interval de timp convenabil pentru dvs., fără a compromite calitatea lucrării.

 9. Consultanță și Asistență: O firmă bună vă va oferi consultanță în alegerea celei mai bune soluții pentru nevoile dvs. și va rămâne disponibilă pentru întrebări sau asistență pe parcursul proiectului.

FORMULAR DE CONTACT

  contact pergotec
  Call Now Button