Pergotec

PERGOTEC va asteapta cu o gama variata de Pergole Brasov, Pergole Retractabile, Zip Screen, Lamella, Glisante, etc. Contactati-ne acum!

Despre noi

Pergole retractabile aluminiu

În spatele companiei Pergotec se află o echipă de oameni pasionați de arhitectură și aluminiu. Toate proiectele de care ne-am ocupat au fost spectaculoase din toate punctele de vedere – nu o spunem doar noi, ci și clienții care au avut încredere în noi. În momentul în care îmbinăm nevoile clientului cu imaginația și materiale de cea mai bună calitate, rezultatul final nu are cum să nu fie un succes total.

Pergole retractabile HORECA

Scopul nostru este să construim un spațiu sigur și confortabil pentru clienții tăi.

Pergole retractabile pentru casă

Avem cele mai bune soluții pentru toate tipurile de proiecte personale.

Producător pergole retractabile

Cum decurge o colaborare cu Pergotec?

 • shape img
  Pasul 1

  Primul contact

  Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că iei în considerare montarea unei pergole retractabile. Așa că, nu mai ezita și contactează-ne sau fă-ne o vizită!
 • shape img
  Pasul 2

  Discutarea nevoilor

  Suntem buni ascultători, notăm toate nevoile și dorințele tale și le transformăm în realitate. Dacă nu știi exact ce îți dorești, te ajutăm să alegi soluția optimă.
 • shape img
  Pasul 3

  Măsurarea spațiului

  Este important ca pergola să se potrivească perfect spațiului tău. Așa că, îți vom face și noi o vizită pentru a lua măsurători și pentru a discuta opțiunile disponibile.
 • shape img
  Pasul 4

  Execuție și montaj

  Realizăm pergola retractabile din aluminiu și o montăm în cel mai scurt timp pentru a te bucura de ea. Lucrăm rapid, dar nu facem rabat de la calitate.
 • shape img

Hai să ne cunoaștem mai bine!

Ce principii ne ghidează activitatea?

Misiune

Misiunea noastră este să oferim întotdeauna cele mai bune soluții pentru clienți, să evoluăm și să ne perfecționăm în mod continuu.

Viziune

Am plecat pe acest drum cu gândul că fiecare client va avea pergola retractabilă perfectă pentru terasă.

Principii

La baza activității noastre stau principii precum respectul față de clienți, transparență, profesionalism și responsabilitate.

FAQ

Întrebări frecvente

Există câteva întrebări pe care majoritatea clienților le au la prima întâlnirepentru pergole retractabile aluminiu. Suntem siguri că răspunsurile de mai jos te vor ajuta în luarea celei mai bune decizii.

Aluminiul este un material cu un grad înalt de rezistență la temperaturi ridicate și îngheț, la rezele UV, vât și ploi, este 100% impermeabil și durabil în timp. Așa că, dacă ai de ales între lemn și aluminiu, cea mai bună opțiune este aluminiul. În plus, o pergola retractabila aluminiu poate fi integrată cu succes într-un design modern, minimalist sau clasic.

Dacă activezi în domeniul HORECA, o pergolă retractabilă te poate salva pentru că îți aduce confort și în sezonul rece, deci și mai mulți clienți. Merită să investești într-o astfel de pergolă chiar și pentru o locuință personală. Vei vedea că terasa va deveni curând locul tău de refugiu în orice anotimp.
Dacă verifici testimonialele clienților noștri, îți vei răspunde singur la această întrebare. Pergotec nu este doar un producător, ci o echipă de oameni serioși și entuziaști, pregătiți să ofere cele mai bune soluții pentru orice tip de spațiu, la prețuri accesibile. Ai încredere în experiența și imaginația noastră și nu vei regreta!
Pergole Retractabile Aluminiu

OUR CLIENTS

Our Trusted Big Clients!

Pergolele retractabile aluminiu sau ale variante derivate reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru spații exterioare, combinând durabilitatea și ușurința de întreținere a aluminiului cu flexibilitatea și confortul oferite de un acoperiș retractabil. Ele sunt ideale pentru terase, grădini, spații comerciale, precum restaurante sau cafenele, oferind o protecție elegantă și adaptabilă împotriva elementelor naturale. Iată câteva aspecte cheie ale pergolelor retractabile din aluminiu:

Durabilitate și Rezistență

 • Material Resistent: Aluminiul este un material ușor, dar extrem de rezistent la coroziune și intemperii, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în spații exterioare.
 • Lungă Durată de Viață: Pergolele din aluminiu sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată, rezistând bine în fața vremii variabile, de la soare puternic la ploi torențiale.

Design și Estetică

 • Aspect Modern: Aluminiul oferă un aspect curat și contemporan, care se potrivește bine cu diverse stiluri arhitecturale.
 • Personalizare: Există o varietate de opțiuni de finisare și culori, permițând integrarea pergolei cu designul general al casei sau al spațiului comercial.
 • Design Subțire și Elegant: Profilurile din aluminiu permit realizarea unui design mai subțire și mai minimalist, spre deosebire de alte materiale mai grele sau voluminoase.

Funcționalitate și Confort

 • Acoperiș Retractabil: Acoperișul retractabil permite controlul cantității de lumină și aer, oferind flexibilitate pentru a se adapta la condițiile meteorologice.
 • Automatizare: Multe pergole din aluminiu vin cu opțiunea de automatizare, permițând deschiderea și închiderea acoperișului cu ajutorul unui control de la distanță sau prin intermediul unei aplicații smartphone.

Ușurință în Întreținere

 • Întreținere Minimă: Aluminiul nu necesită multă întreținere, fiind suficientă o curățare ocazională pentru a îndepărta murdăria sau frunzele.
 • Rezistent la Rugina: Fiind un material non-feros, aluminiul nu ruginește, ceea ce îl face ideal pentru zonele cu umiditate ridicată sau lângă corpuri de apă.

Aplicații Versatile

 • Adaptabil pentru Diverse Spații: Pot fi utilizate atât în spații rezidențiale, pentru a crea o zonă confortabilă de relaxare în aer liber, cât și în spații comerciale, pentru a extinde zona de seating a unui restaurant sau a unei cafenele.

Pergolele retractabile din aluminiu reprezintă o investiție inteligentă, adăugând valoare și funcționalitate oricărui spațiu exterior, totodată îmbunătățind estetica acestuia printr-un design modern și personalizabil.

Call Now Button